Ректора НГІ обрано головою Науково-технічної ради Нової Каховки

Вітаємо ректора Новокаховського гуманітарного інституту Університету «Україна», кандидата філософських наук, Заслуженого працівника освіти Украни Севрюкова Георгія Івановича з обранням головою Науково-технічної ради (далі – НТР) при виконавчому комітеті Новокаховської міської ради.

Будучи консультативно-дорадчим органом, НТР ставить собі за мету об’єднати зусилля, спрямовані на соціальний, економічний та культурний розвиток міста, всебічне сприяння науково-технічному прогресу, формування нового природоохоронного світогляду, забезпечення прав і свобод населення міста Нова Каховка.

Для досягнення поставленої мети до складу НТР увійшли як представники виконавчого комітету, так і кращі науковці, фундатори наукових шкіл, представники провідних бізнес-структур, практикуючі фахівці в різних галузях народного господарства міста. Тож, одноголосне ухвалення кандидатури Севрюкова Георгія Івановича на посаду голови цього колегіального органу є визнанням та свідченням високої довіри.

Секретарем НТР обрано кандидата економічних наук, декана факультету управління та адміністрування, соціально-правових та інформаційних дисциплін Пшеничну Марію Володимирівну, а членом сектора з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів – кандидата економічних наук, заступника ректора з наукової роботи Корчагіну Віту Григорівну.