Молодіжна рада в оновленому складі

2 грудня у малій залі виконкому відбулося перше засідання оновленого складу Новокаховської молодіжної ради. За час роботи молодіжної ради при міському голові з 2009 року її склад оновлювався вже неодноразово. Цього року, як і належить, її лави поповнили нові активісти та голови студентських самоврядувань. Багато і першокурсників, які тільки-но відкрили одну з найцікавіших сторінок свого життя. І студентський актив Новокаховського гуманітарного інституту Університету «Україна» – не є винятком. НГІ Університету «Україна» у молодіжній раді представляють секретар Малашина Ю. та голова студентського самоврядування Скворцова Е.

Незмінною головою молодіжної ради залишається Яна Козлова, яка також очолювала студентський актив НГІ. Вона розповіла, що перед колективом стоїть багато завдань, які завдяки злагодженій роботі будуть виконані якнайкраще. «Зараз усі ми знайомимося, часто спілкуємося, відвідуємо різні заходи. Наші новачки вже «вливаються» у суспільне життя міста та роботу ради», – зазначила Яна.

Днями відбулося перше засідання оновленого складу молодіжної ради. З побажаннями плідної та ефективної роботи до присутніх звернувся керуючий справами виконкому Василь Акуленко, до речі випускник Новокаховського гуманітарного інституту Університету «Україна». Він наголосив, що гарні й корисні ініціативи молоді завжди знайдуть підтримку у міської влади.

Члени молодіжної ради обговорили плани діяльності на найближчий час. Серед заходів, які вони проведуть незабаром, – “Бал міського голови”, який відбудеться 25 січня, у Тетянин день – день, коли викладачі та молодь, знаменитості і звичайні люди – всі рівні, та який за традицію молодь відзначає пишними заходами.