В НГІ відбувся Відкритий чемпіонат Нової Каховки з шахів

Протягом двох тижнів, 16-17 та 23-24 лютого 2019 року, в Новокаховському гуманітарному інституті Університету «Україна» проходив чемпіонат міста Нова Каховка з шахів, присвячений Дню заснування міста Нова Каховка серед різних вікових категорій. Участь у змаганнях узяли понад 120 учасників (юнаків та дівчат, чоловіків та жінок, а також ветеранів) із Берислава, Нової Каховки та Каховки.

Так, за результатами запеклого протистояння переможцем відкритого чемпіонату міста Нова Каховка у загальному заліку з результатом 8 очок із 9 можливих став каховчанин, майстер ФІДЕ Гриценко Микола, друге-четверте місце з результатом 7 очок у порядку зайнятих місць посіли: Скрабунов Олександр (Нова Каховка), Межуєв Олександр (Нова Каховка) та спортсмен Каховської філії «Інваспорт» Захаров Костянтин.

Як казав один із відомих французьких журналістів і письменників Пьєр Мак-Орлан: «У шахах більше шляхів, ніж на всій земній кулі». Але нам дуже приємно визнавати, що шахові шляхи в нашому регіоні завжди ведуть до Новокаховського гуманітарного інституту.

Щиро вітаємо призерів змагань, дякуємо всім учасникам та організаторам за позитивні емоції та можливість із захопленням провести свої вихідні, граючи в улюблену гру, – шахи.