Благодійна акція “Щедрий Миколай”

Новокаховський гуманітарний інститут ВНЗ ВМУРоЛ «Україна» та Громадська організація «Агенція регіонального розвитку ТОТГ» спільно з благодійним фондом «Щира дія», за фінансової підтримки Британської Ради в Україні розпочали організацію щорічної благодійної акції «Щедрий Миколай», яка спрямована на збір коштів, одягу та подарунків для потреб дітей зони АТО, а також для дітей переселенців, малозабезпечених дітей і дітей-сиріт, що мешкають на території Таврійського об’єднання територіальних громад (міста Нова Каховка, Каховка, Берислав, Таврійськ, Каховський та Бериславський райони).

Акція буде включати в себе наступні заходи:

– благодійний ярмарок народних майстрів Херсонщини та майстрів Hand Made (площа ТРК “ОСКАР” біля “Майкофе” 18-20 грудня 2015 р.);

– благодійний аукціон (ресторан ТРК “ОСКАР” 18 грудня о 19:00);

– святкова програма «Щедрий Миколай» (19 грудня з 11:00 до 17:00 ТРК «ОСКАР») для дітей, у т.ч. дітей переселенців зони АТО, малозабезпечених дітей і дітей-сиріт, що мешкають на території Таврійського об’єднання територіальних громад (Святий Миколай, аніматори ПанГео, конкурс малюнків, талант-шоу «Щедрий Миколай», вікторини, змагання, призи та солодкі подарунки).

Студенти та викладачі Новокаховського гуманітарного інституту беруть активну участь у підготовці та проведенні святкової програми для дітей «Щедрий Миколай», а талановиті майстри Hand Made з нашого інституту представлять свої роботи на ярмарку. Окрім цього в Новокаховському гуманітарному інституті проходить традиційна благодійна акція «Зігрій ближнього» по збору теплих речей для малозабезпечених людей.